Teknoloji

Asus’tan ROG Phone 8 için ilk paylaşım geldi

asus rog phone 8

Asus ROG Phone 8 serisinin tanıtımı için hazırlıklara hız veriyor gibi görünüyor. Tayvanlı üretici, yeni akıllı telefonuyla ilgili ilk resmi paylaşımını yaptı. Söz konusu paylaşımda akıllı telefonun arka paneli görülüyor ve bu arka panelde de ilk olarak beşgen şeklindeki kamera modülü çarpıyor. Bu modülde üç sensör ve LED flaş yer alıyor. Telefonun kenarına yerleştirilen USB-C girişi de dikkat çeken bir diğer unsur oluyor.

ROG Phone 8 Ultimate modeli daha önce Geekbench’in veri tabanında boy göstermişti. Burada telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunacağı ve bu işlemciye 24 GB RAM’in eşlik edeceği görülmüştü. Telefonla ilgili sızıntılar bununla da sınırlı kalmamıştı.

ROG Phone 8 Ultimate, Çin’in sertifika kurullarından biri olan 3C’nin kayıtlarına da girmişti. Burada akıllı telefonun 65W şarj desteğine sahip olacağı ortaya çıkmıştı.

Asus ROG Phone 8 serisi ne zaman resmiyet kazanacak?

Asus ROG Phone 8 serisinin 2024’ün başları itibarıyla gözler önüne çıkması bekleniyor. Seride ROG Phone 8, ROG Phone 8 Pro ve ROG Phone 8 Ultimate olmak üzere üç telefonun bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER