Teknoloji

Oyuncuların ilgisini çekecek Asus GPU biçiminde klavye tuşu yurt dışında satışta

asus gpu

Şu anda yeni bir GPU bulmak, bulmak mümkün olsa bile satın almak kolay değil. Ancak en azından parmaklarınızın ucunda minyatür bir sürüm olabilir. Tom’s Hardware‘da görüldüğü gibi, Asus ROG Strix marka GPU biçiminde yeni bir özel tuş başlığı Çin’de satışta çıktı. Bu tuş, klavyenizdeki sağ üst karakter tuşunun yerini alıyor ve üç minyatür dönen soğutma fanı ile birlikte geliyor. Ne yazık ki, özelleştirilebilir küçük LED ışıkları yok.

Aslında bu, gördüğümüz ilk GPU görünümünde tuş başlığı değil. Geçen yıl, NVIDIA RTX 3080’e benzeyen özel bir tuş başlığı da ortalıkta görülmüştü. Devam eden çip sıkıntısı nedeniyle gerçek olanı satın almakta zorlanan oyuncular için bunlar adet birer uğur eşyası hâline geldi. haline geldi.

Bu tuş başlıkları elbette sadece orijinal birer aksesuar olmaktan öte geçmiyor. Asus ROG Strix modelinin Asus tarafından onaylandığına dair hiçbir belirti yok. Yine de, bu eşyaları her kim yapıyorsa, ayrıntılar için harika bir göze sahip olduğunu söylemek gerekiyor. Aşağıdaki kutu açılışı videosundan ekran görüntülerinin gösterdiği gibi, gerçek bir Strix ürünü için tüm ambalajları kopyalamak için çok uğraşılmış ve sonuç oldukça çekici olmuş.

zFrontier’de verilen ayrıntılara göre klavye tuş başlığı tamamen metal bir tasarıma sahip, 34 gram ağırlığında ve 51 mm x 18 mm x 11 mm boyutlarında. Ayrıca Cherry MX tarzı yuvalara sahiptir. Elbette bilgisayarınızın kurulumunu hızlandırmayacak, ancak yükleme ekranlarının temizlenmesini beklerken dokunup döndürmek eğlenceli ve dikkat dağıtıcı olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER