Eğlence

Arçelik Euro 2020 sonucu için büyük bir iddiaya giriyor

arçelik euro 2020

Arçelik, 12 Haziran ve 12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’na (Euro 2020) katılacak olan Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın finale kalması halinde mart ayında satılan 55 inç ve üzeri 4K UHD televizyonların bedellerini tüketiciye iade edecek.

Şirketten yapılan açıklamada Türkiye’de ilk defa bu tarz bir kampanyaya imza atıldığı kaydediliyor. Euro 2020’ye katılacak Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın olası zaferini de şimdiden kutlamaya hazırlanıyor. Aslında şimdiden önemli ve ciddi bir iddiaya girişmiş oluyor.

Turnuvada A Grubu’nda yer alan takımımız, 12 Haziran’da Roma’da İtalya ile ilk maçını oynayacak. 17 Haziran’da Bakü’de Galler ile, 21 Haziran’da da yine aynı şehirde İsviçre ile karşı karşıya gelecek.

A Milli Futbol Takımı’nın 12 Temmuz’daki finale kalması halinde mart ayında satılan Arçelik 55 inç ve üzeri UHD televizyonların bedelleri tüketicilere iade edilecek. Arçelik 9 Mart itibariyle başladığı kampanyaya dahil olan TV modellerine ve kampanyaya ait diğer bilgileri detaylı olarak web sitesi üzerinden tüketicilerine sunuyor.

Euro 2020 maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Euro 2020 yaklaştıkça, maçları evlerinde en iyi görüntü kalitesiyle izlemek isteyenlerin sayısı artacak, bu nedenle 4K UHD TV’lere ilgi daha da artacaktır. Maçlar yine TRT tarafından yayınlanacak ve TRT 4K kanalı üzerinden de karşılaşmaları 4K Ultra HD kalitesinde izleme imkanı bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER