Teknoloji

Apple Watch Series 6 resmi Apple ürün yelpazesinden kalktı

apple watch series 6

Apple Watch Series 7, Apple’ın bu yeni akıllı saati duyurmasından yaklaşık bir ay sonra ön satışa açıldı. Ancak Series 7’nin piyasaya sürülmesiyle birlikte, Series 6 da şirketin resmi Apple Watch ürün yelpazesinden çıkarılmış gibi görünüyor.

Eğer Apple’dan yepyeni bir Apple Watch satın almak isterseniz, satın alabileceğiniz üç saat seçeneği mevcut durumda: 4399 TL başlangıç fiyatına sahip olan Series 7, geçen yıl tanıtılan ve güncel olarak nitelendirebileceğimiz özelliklerini koruyan, 3099 TL başlangıç fiyatlı SE ve yılların eskitemediği, 2199 TL başlangıç fiyatlı Series 3.

Yine de Series 6 almanın birkaç yolu var. Series 7 ve Series 6 arasında ne kadar ortak özelliğin bulunduğu göz önüne alındığında, tasarruf etmeyi düşünüyorsanız, geçen yılın modeli hâlâ iyi bir seçenek olabilir. Örneğin, Amazon.com.tr’den Series 6’nın 44mm’lik büyük kasalı versiyonunu yaklaşık 4 bin TL’lik fiyat etiketiyle satın alabilirsiniz. GittiGidiyor’da da Apple Watch Series 6’nın 40mm ve 44mm’lik versiyonlarını bulmak mümkün.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER