Manşetler

Apple Store geçici olarak kapandı, yeni ürünler bekleniyor

apple store

Apple 2022’nin ilk etkinliğini bugün gerçekleştirecek. Şirketin bu etkinlikte yeni iPhone SE’yi, yeni iPad Air’i, Mac Studio ve Studio Display gibi yeni ürünleri tanıtması bekleniyor. Etkinlik için geri sayımda sona yaklaşılırken, Apple’ın çevrimiçi mağazası Apple Store da geçici olarak kapandı. Mağazada kullanıcıları “Hemen döneceğiz” mesajı karşılıyor.

Cupertino merkezli şirket, her etkinlikten önce çevrimiçi mağazasını geçici olarak kapatıyor. Bu nedenle ortada sıra dışı bir durum olmadığını hatırlatmak gerekiyor. Etkinliğin ardından mağaza yeniden açıldığında Apple’ın yeni ürünlerini bulmak mümkün olacak.

Apple’ın bu etkinlikte 5G desteğine sahip yeni iPhone SE’yi tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. iPhone SE’nin etkinliğin merakla beklenen ürünleri arasında öne çıktığı söylenebilir. Buna ek olarak, iPad Air’in de 5G desteği ve A15 Bionic işlemciyle yenilenmesi beklentiler arasında yer alıyor.

Apple’ın MacBook Air’in tasarımını yenileyeceği ve M2 işlemciyle güncelleyeceği de konuşulanlardan biri. Yeni Mac mini, iMac ve Mac Pro’ların da etkinlikte tanıtılabileceği söylenirken, son iddialara göre şirket Mac Studio modelini ve Studio Display isimli ekranı da etkinlikte sahne alacağı iddia ediliyor.

Apple’ın etkinlikte tanıtması muhtemel ürünlerle ilgili detayları burada bulabilirsiniz.

Apple Store yeniden açıldığında bazı ürünlerin siteden kalktığını ve bazı ürünlerin fiyatını değişmiş görebiliriz. Bu değişikliklerle ilgili detayları da Teknoblog’da bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER