Teknoloji

Apple Powerbeats serisine tam kablosuz yeni bir üye ekleniyor

apple powerbeats

Apple’ın Beats markası çok yakında, tam kablosuz Powerbeats kulaklarını yenilemeye hazırlanıyor. CNET‘in, perakende kanalına yakın kaynağından aldığı bir habere göre, yeni kulaklıklar Apple’ın yeni nesil kablosuz kulaklıkları AirPods’daki gibi yeni H1 yongasını barındıracak. Aynı zamanda sürekli açık Siri sesli asistana da sahip olacak.

Aynı zamanda Powerbeats kulaklıkların beş saat gibi bir dinleme süresi sunan AirPods’unkinden daha uzun pil ömrüne sahip olacağı da iddia ediliyor.

CNET, yeni çıkacak kablosuz Powerbeats serisinin zamanlamasına dikkat çekiyor. BeatsX, Apple’ın 2016’da AirPods’u ilk kez tanıtmasının hemen ardından gelmişti. Daha üst sınıf AirPods kulaklıklar hakkındaki dedikodular geçen yıldan beri ortalıkta dolaşıyor. Bu kulaklığın gürültü azaltma özellikli ve kafa üstü yapıda olabileceği söyleniyordu. Hafta içinde duyurulan kablosuz şarj destekli kulaklıkların dedikodularla pek ölçüştüğü söylenemez.

Ancak Powerbeats gerçekten de AirPods’un sunduklarından daha fazlasını isteyen bir kitleye hitap ediyor. Şimdiki nesil Powerbeats kulaklıklar tere karşı direnç gösteriyor ve AirPods’a göre daha sağlam biçimde kulaklara oturuyor.

Yeni kulaklıkların fiyatı hakkında bir bilgi şu an için yok. Powerbeats3 Wireless şu anda Türkiye’de 750 TL civarında bir fiyattan satılıyor. ABD’de, Beats’in kendi web sitesinde ise fiyatı 199.95 dolar. Ancak Amazon’da da 99 dolar gibi daha düşük ücretlere bulmak mümkün oluyor. Yani durum Türkiye’dekine benzer seviyede ve artık güncelleme vaktinin geldiği anlaşılıyor. Eğer dedikodular doğru çıkarsa, kablosuz Powerbeats3, Beats serisi içinde gerçek anlamda kablosuz olan ilk ürün olacaktır.

İLGİLİ HABERLER