Manşetler

AirPods 2019’un başında güncellenecek, 2020’de yeni versiyonu gelecek

apple airpods

Apple en sonunda AirPods’un güncellenmiş versiyonunu 2019’un ilk çeyreğinde çıkarabilir. 2020’de ise cihazın yeniden tasarlanmış bir versiyonu gelebilir. 9to5Mac‘in Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun yatırımcı raporundan aktardığı bilgilere göre, önümüzdeki yıllarda bu cihaz için gelecek talep dramatik biçimde artacak.

Geçtiğimiz tüm yaz boyunca Apple’ın güncellenmiş AirPods modellerini sonbaharda çıkarabileceğine dair dedikodular ortalıkta dolaştı durdu. Ne var ki, AirPods’un güncel versiyonu henüz ortaya çıkmadı. Eğer Kuo’nun tahminleri doğruysa, yeni model kablosuz şarj desteğine sahip olacak. Ancak bu desteğin güncellenmiş kasayla mı, yoksa kulaklıkların kendisinde mi bulunacağı bilinmiyor.

Kuo, daha önceki dedikodularla örtüşen bazı değişikliklerden de bahsediyor. Örneğin yeni model güncellenmiş Bluetooth özellikleriyle gelecek. Kasanın menteşesi daha iyi hâle getirilecek. Bazı dahili parçalar biraz daha yüksek maliyetli olacak. Ayrıca 2019’da suya dayanıklı ve gürültü önleme özellikli, daha yüksek seviye AirPods’ların geleceğine dair bazı dedikodular da bulunuyor.

2019’daki muhtemel güncellemenin ötesinde, Kuo 2020 yılında AirPods için yepyeni bir tasarımın geleceğini söylüyor. Ancak detaylara girmiyor. Ayrıca epey geciken AirPower kablosuz şarj matı hakkında da bir bilgi vermiyor. Kuo’nun AirPods’un Apple’ın en popüler aksesuarı olduğunu söylediği belirtiliyor. Analistin tahminlerine göre 2017’de 16 milyon ürün satılırken, 2021’de 100 milyon aşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER