Teknoloji

Apple Olimpiyat temalı Watch kayışlarını gözler önüne çıkardı

apple olimpiyat watch kayış2016 Rio Olimpiyatları’nın başlamasına sadece iki hafta kaldı. Geri sayımda sona yaklaşılırken, şirketler de dünyanın en büyük spor organizasyonunu merkeze alan pazarlama hamlelerini ortaya çıkarıyor. Bu şirketlerden biri olan Apple, Olimpiyatlar’da yarışacak 14 ülkenin bayrak renk ve motiflerinden ilhamla hazırladığı Apple Watch kayışlarını gözler önüne serdi.

Bayrak temalı Apple Watch kayışlarına ilham kaynağı olan ülkeler ise şunlar: ABD, Almanya, Avustralya, Brezilya, Büyük Britanya, Çin, Fransa, Güney Afrika, Hollanda, Jamaika, Japonya, Kanada, Meksika ve Yeni Zelanda.

Apple Olimpiyat temalı kayışları Brezilya’da satacak

Apple Olimpiyat temalı Apple Watch kayışlarını sadece Brezilya’da satacak. Fiyat etiketinde 49 dolar yazan kayışları almak için Barra da Tijuca’daki bir alışveriş merkezinde bulunan Apple mağazasını ziyaret etmek gerekiyor.

Özel Apple Watch kayışını sergileyen ilk isim ise ABD’li atlet Trayvon Bromell oldu. Bromell Amerikan bayrağının renklerinden oluşan kayışının fotoğrafını Twitter hesabı aracılığıyla paylaştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER