Eğlence

Apple Music yıl sonuna kadar Sonos ses sistemlerini destekleyecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

sonos-ses-sistemleri-290615

Sonos başlangıçta Apple Music’i desteklemeyeceğini birkaç hafta önce duyurmuştu. Ancak birden fazla odada aynı anda müzik keyfini yaşamaya olanak sağlayan kablosuz hoparlör sisteminin kullanıcıları için iyi bir haber var. Sonos ve Apple, Apple Music desteğini yıl sonundan önce Sonos ses sistemlerine getirmek üzere çalışıyor.

Geçen haftanın başlarında Apple Music’in kıdemli direktörü ve Beats Music’in eski patronu Ian Rogers, bir fana yeni müzik dinleme servisinin mümkün olan en kısa zamanda Sonos’u destekleyeceğini söylemiş, ancak bu desteğin başlangıçta sunulmayacağını kaydetmişti.

Sonos da daha önce donanımının Apple Music’in başlangıç safhasında bu servise destek vermeyeceğini duyurmuş, bununla birlikte Apple Music’in evde müzik dinleme deneyimine odaklanmasıyla birlikte bu desteği getirmeyi umduklarını eklemişti. Ayrıca Apple’ın şu an için tamamen mobile odaklandığının da altını çizmişti.

[quote_box_center]İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Apple Music nedir?[/quote_box_center]

Apple Music 30 Haziran Salı günü faaliyete geçiyor. İlk üç ay boyunca bütün kullanıcılara deneme amaçlı olarak ücretsiz sunulacak servisin bireysel kullanıcılar için aylık ücreti 9,99 TL olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER