Eğlence

Apple Music’ten özel Sevgililer Günü çalma listeleri

apple music sevgililer günü

Apple bu Sevgililer Günü’nde, yepyeni bir En İyileri: Aşk Şarkıları çalma listesi ve sanatçıların hazırladığı en romantik Apple Music çalma listelerinin de yer aldığı özel olarak hazırlanan Apple Music içeriklerini sunuyor.

En İyileri: Aşk Şarkıları listesi tüm müzik türlerini ve aşkın her türünü kapsayan en sevdiğimiz 100 aşk şarkısından oluşan yepyeni bir çalma listesi olarak tanımlanıyor.
Çalma listesi özel yayınları içinde ise Jennifer Lopez’in hazırladığı İdeal Bir İlişkiAl Green’in hazırladığı Aşk MektuplarıLil Durk ve India Royale’in hazırladığı Sen ve Ben ve Role Model’ın hazırladığı Duygusal Yolculuk listeleri bulunuyor.

Al Green – Aşk Mektupları
“Aşk Main Street’te dolaşmak, aşk tadına doyum olmayan bir elma, aşk hiçbir şeye değişilmeyen bir macera. Herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum. Umarım Al Green Love Letters çalma listesini keyifle dinlersiniz. Sağlıkla kalın!”

 

Lil Durk (India Royale ile birlikte hazırladığı çalma listesi hakkında) – Sen ve Ben
“Asıl sesin bende olduğunu herkes bilir. O yüzden de piyasadaki en iyi seslerle, HER, Summer Walker ve SZA gibi şarkıcılarla iş yaparım. Ama India’yla ikimiz modernden klasiğe her türlü R&B havasını kullandık.”

 

ROLE MODEL – Duygusal Yolculuk

“Bundan iki yaz önce iki Twin Peaks albümüne aşık olup aralıksız dinlemiştim. Özellikle bu şarkı benim için HİÇ eskimeyecek. İnsana yaz aşkını ve o ilk balayı dönemini hatırlatıyor.” – Role Model, ‘Sweet thing’ – Twin Peaks hakkında

“Bu albümün bir noktada hepimize yardımı dokunmuştur. Matt Healy üzerine uzun uzun konuşabilirim ama ne kadar iyi şarkı yazdığını hepimiz zaten biliyoruz. Benim için bu şarkı New York’ta bir binanın tepesine çıkıp AŞIK OLDUM diye bağırma isteğininin dışa vurumu gibi. Aslında yalnızca arabamda şarkıyı söylerken avazım çıktığı kadar böyle bağırıyorum ama hissi aynı.” Role Model, ‘I couldn’t be more in love’ – The 1975 hakkında

 

Jennifer Lopez – İdeal Bir İlişki
“Bence bu çalma listesindeki bütün şarkılar hayallerdeki ilişkiyi anlatıyor. En sevdiğim şarkı, üçüncü stüdyo albümüm ‘Loving You’ içerisinde yer alan ‘This Is Me…Then.’ Bu şarkının benim için anlamı büyük. En başından beri benimle olan JLover’lar eminim nedenini biliyordur.”

Sevgililer gününe özel Türkçe çalma listeleri

Göz At bölümündeki Sadece Aşk bölümünden ise En İyileri: Türkçe Aşk Şarkıları listesinin yanı sıra Sezen Aksu’dan Teoman’a ve Kenan Doğulu’ya birçok yerli sanatçının oluşturduğu özel dinleme Aşk Şarkıları listelerine ulaşabilirsiniz.

  • Apple Music’in yeni En İyileri: Aşk Şarkıları çalma listesini buradan dinleyebilirsiniz.
  • Apple Music’in Sevgililer Günü çalma listelerinin tamamını burada bulabilirsiniz.
  • En İyileri: Türkçe Aşk Şarkıları çalma listesini buradan dinleyebilirsiniz.
  • Sezen Aksu Aşk Şarkıları çalma listesini buradan dinleyebilirsiniz.
  • Diğer tüm sanatçı çalma listeleri için Göz At bölümünden sayfayı aşağı kaydırarak Sadece Aşk listelerine ulaşabilirsiniz.
İLGİLİ HABERLER