Manşetler

Apple 18 Ekim etkinliği saat kaçta ve canlı yayın nasıl izlenir?

apple 18 ekim etkinliği

Apple, iPhone 13 ve Apple Watch Series 7 tanıtımı sonrasındaki büyük donanım etkinliğini bugün düzenliyor. Apple 18 Ekim etkinliği saat kaçta ve nasıl izlenir, gibi soruların cevabı haberimizde.

Etkinliğin başlığı “Unleashed” olarak belirlendi, Türkçeye ise “Güç, iki, bir” olarak çevrildi. Apple’ın neler tanıtacağından tam olarak emin olmasak da davetiyedeki noktalı yazı tipi tasarımı, yeni MacBook Pro’larda beklenen yüksek çözünürlüklü Mini LED ekranlar için bir ipucu olabilir. Ayrıca hızla ilgili birtakım yeniliklere de atıfta bulunuyor olabilir ki, Türkçe çevirisi biraz daha bu yönde işaretler veriyor. Bu yeni, daha güçlü MacBook Pro’lar muhtemelen 14 ve 16 inç ekran boyutlarında olacak. SD okuyuculara, HDMI ve MagSafe bağlantı noktalarına sahip olabilir. Bu arada söylentiler Touch Bar’ın kaldırılacağına da işaret ediyor.

Ve muhtemelen Apple’ın en sonunda yeni nesil AirPods kulaklıkları tanıttığını da görebiliriz. Ayrıca, iOS 15 ve iPadOS 15 ile aynı zamanda ön tanıtımı yapılan, ancak henüz beta sürümünde olan macOS Monterey için de bir çıkış tarihi duyurusu görebiliriz.

Apple 18 Ekim “Unleashed” etkinliği saat kaçta?

Apple 18 Ekim etkinliği bu akşam Türkiye saatiyle 20.00’de başlıyor.

Apple 18 Ekim “Unleashed” etkinliği nasıl izlenir?

Apple etkinliği web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlıyor. Bu arada YouTube üzerinden de canlı yayını izleyebilirsiniz. Bu arada YouTube yayınını yukarıya ekliyoruz, yani canlı yayını bu sayfa üzerinden de izleyebilirsiniz.

Bu arada etkinliği canlı olarak izleyemeyecekler için Teknoblog; yayınlayacağı haberlerle, Twitter ve Instagram üzerinden yayınlayacağı paylaşımlarla yenilikleri en hızlı şekilde öğrenme fırsatı sunacak. Sosyal medya hesaplarımızı takibe almayı unutmayın.

İLGİLİ HABERLER