
Halihazırda oldukça geniş olan Angry Birds serisine yeni bir oyun daha ekleniyor. Angry Birds Stella adını taşıyan bu yeni oyunda oyuncular Golden Island’da Stella ve arkadaşı olan kuşların kötü prenses Gale ve diğer domuzlara karşı olan mücadelesine katkıda bulunacak. Serinin yeni oyunu çok sayıda pazarlama unsurunu da barındıracak.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PlayStation Plus eylülde 7 bin TL’yi aşan dört oyun veriyor

YouTube canlı yayınlara anlık çeviri ve ortak yayın eşleştirmesi getiriyor

FC 27 Lite 25 Eylül saat 19.00’da ücretsiz açılacak

Spotify, Taste Profile denetimlerini ABD’deki Premium üyelerine açıyor

Activision yeni Halo oyununu üstleniyor, Xbox stüdyoları yeniden düzenleniyor
Angry Birds Stella geçtiğimiz şubat ayında duyurulmuştu. Rovio bu oyunda üzerindeki küften kurtulup gerçek karakter özellikleri barındıran kuşlar sunacağının sözünü vermiş ve oyuna dair beklentiyi yükseltmişti. Oyunda Stella ve arkadaşları karakter özelliklerine paralel olarak belirlenen özel güçlere sahip olacak. Örneğin ekibin en genç üyesi olan Luca kendisine “bebek” dendiği zaman biraz daha sinirlenecek ve “Soundwave Shock” adını taşıyan özel hareketini sergileyecek. Atletik ve ateşli olarak tanımlanan Stella ise “Pink Flash” adını taşıyan özel hareketiyle baş döndürecek.
Angry Birds Stella sadece bir oyun olmakla da sınırlı kalmayacak. Oyun için hazırlanan pazarlama ürünleri de ayrıca satışa sunulacak. Buna ek olarak, oyun üzerine kurulu olan bir çizgi dizi serisi de izleyicilerle buluşacak. 13 bölümden oluşacak ilk sezonun yayınına kasım ayında başlanması planlanıyor. Angry Birds Stella ise 4 Eylülde oyunseverlerle buluşacak.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.






