Eğlence

Angry Birds Stella 4 Eylülde yayınlanacak

angry-birds-stella-080814

Halihazırda oldukça geniş olan Angry Birds serisine yeni bir oyun daha ekleniyor. Angry Birds Stella adını taşıyan bu yeni oyunda oyuncular Golden Island’da Stella ve arkadaşı olan kuşların kötü prenses Gale ve diğer domuzlara karşı olan mücadelesine katkıda bulunacak. Serinin yeni oyunu çok sayıda pazarlama unsurunu da barındıracak.

Angry Birds Stella geçtiğimiz şubat ayında duyurulmuştu. Rovio bu oyunda üzerindeki küften kurtulup gerçek karakter özellikleri barındıran kuşlar sunacağının sözünü vermiş ve oyuna dair beklentiyi yükseltmişti. Oyunda Stella ve arkadaşları karakter özelliklerine paralel olarak belirlenen özel güçlere sahip olacak. Örneğin ekibin en genç üyesi olan Luca kendisine “bebek” dendiği zaman biraz daha sinirlenecek ve “Soundwave Shock” adını taşıyan özel hareketini sergileyecek. Atletik ve ateşli olarak tanımlanan Stella ise “Pink Flash” adını taşıyan özel hareketiyle baş döndürecek.

Angry Birds Stella sadece bir oyun olmakla da sınırlı kalmayacak. Oyun için hazırlanan pazarlama ürünleri de ayrıca satışa sunulacak. Buna ek olarak, oyun üzerine kurulu olan bir çizgi dizi serisi de izleyicilerle buluşacak. 13 bölümden oluşacak ilk sezonun yayınına kasım ayında başlanması planlanıyor. Angry Birds Stella ise 4 Eylülde oyunseverlerle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER