Teknoloji

Amazfit Pop Pro ve GTS 2 mini akıllı saatler tanıtıldı

amazfit pop pro

Amazfit Çin’de düzenlediği etkinlikte Pop Pro ve GTS 2 mini adını taşıyan yeni akıllı saatlerini tanıttı. Bu iki cihaz daha önce tanıtılan Amazfit Pop ve GTS 2 akıllı saatlerin daha farklı versiyonları olma özelliğini taşıyor. Huomi, yeni akıllı saatleriyle daha fazla fiyat grubuna hitap etmeyi amaçlıyor.

Pop Pro büyük ölçüde öncüsü Pop modeline benziyor. 1.43 inç büyüklüğünde kare bir LCD ekrana sahip olan saat, Bluetooth 5.0 desteğiyle geliyor. 5 ATM basınca kadar suya dayanıklı olan Pop Pro, 60 farklı spor modunu destekliyor. 225 mAh kapasiteli pil, akıllı saatin 9 gün boyunca çalışmasını mümkün kılıyor.

Pop Pro’yu standart versiyondan ayıran en önemli özellik olarak ise GPS desteği öne çıkıyor. Bu destek sayesinde bisiklet ve yürüyüş egzersizlerinin kaydını akıllı telefon olmadan da tutmak mümkün hâle geliyor.

Amazfit GTS 2 mini

Amazfit GTS 2 mini ise yeni bir özellik getirmiyor. Akıllı saat standart GTS 2’den ekranı ve pil kapasitesiyle ayrılıyor. 1.65 AMOLED ekranın yerini 1.55 inçlik bir ekran alırken; pil kapasitesi 220 mAh’e inse de, ekranın küçülmesi ve tüketimin azalması sayesinde kullanım süreleri uzuyor. Huomi yoğun kullanımda 7, ortalama kullanımda 14, dayanıklılık modunda ise 21 gün pil ömrü vadediyor.

Amazfit Pop Pro Çin’de 10 Aralık’ta satışa sunulacak. Saatin fiyat etiketinde 399 yuan (476 TL) yazacak. GTS 2 mini içinse 699 yuan (835 TL) ödemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER