Teknoloji

Samsung Galaxy Smart Tag isimli bir takip cihazı hazırlıyor

samsung chatgpt

Samsung Galaxy markasının kullanım alanını genişletmeye hazırlanıyor. Şirketin bu doğrultuda üzerinde çalıştığı son ürünün Tile’ınkine benzer bir takip cihazı olduğu anlaşılıyor. Samsung Galaxy Smart Tag adını taşıyacak cihaz, şirketin bir süre önce duyurduğu SmartThings Find özelliğiyle uyumlu şekilde çalışacak gibi görünüyor.

SmartThings Find ile uyumlu Samsung cihazlarını hızlı biçimde bulmak mümkün. Galaxy Smart Tag de bu cihazlardan biri olacak. Takip cihazının izi, Endonezya’da resmi sertifika kurulunun belgelerinde de görüldü. Söz konusu cihaz EI-T5300 model numarasını taşıyor.

Samsung daha önce de bir takip cihazı çıkarmıştı. Şirket bu alandaki ilk denemesini iki yıl önce LTE destekli bir ürünle yapmıştı. Samsung’un piyasadaki diğer ürünler gibi sadece Bluetooth desteğine yönelmesi veya LTE örneğinde olduğu gibi farklı teknolojileri denemesi de ihtimaller arasında yer alıyor.

samsung galaxy smart tag

Samsung Galaxy Smart Tag için resmi duyurunun ocak ayında S21 serisiyle birlikte yapılabileceği belirtiliyor. Tanıtıma kadar Galaxy Smart Tag hakkında daha fazla detay öğrenmek sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER