Eğlence

Altered Carbon 2. sezon yayın tarihi tarihi belli oldu

altered carbon 2. sezon yayın tarihi

Netflix’in orijinal yapımlarından Altered Carbon birinci sezonuyla epey ilgi görmüştü. Dizi şimdi ikinci sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Altered Carbon 2. sezon bölümleri için de fazla beklemeyeceksiniz.

Netflix, karamsar bir geleceğin dünyasında geçen bilim kurgu hikayesi Altered Carbon’un ikinci sezonunun 27 Şubat tarihinde gösterime gireceğini duyurdu.

Bu sefer Takeshi Kovacs rolünde Joel Kinnaman yerine Anthony Mackie’yi izleyeceğiz. Altered Carbon dizisi insanların bilinçlerini ve hafızalarını vücutlar veya dizideki deyimle köleler arasında taşıyabildikleri için, bir karakteri oynayan oyuncu kolaylıkla değişebiliyor.

İkinci sezon için yayınlanmış resmi bir fragman henüz yok. Ancak Netflix bazı detaylara bakma imkanı veriyor. Kovacs, kaybettiği aşkını, Quellcrist Falconer’ı aramayı yüzyıllardır sürdürüyor. Bu sırada çeşitli cinayetlerin altından da kalkmaya çalışıyor. Ancak görünen o ki, iki görevi birbiriyle bağlantılı ve Altered Carbon 2. sezon bölümlerinde de izleyicileri yüksek heyecan bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER