Eğlence

Altered Carbon’un yeni sezonu için uzun fragman geldi – Video

altered carbon

Netflix‘in popüler bilimkurgu dizisi Altered Carbon, yakında 2. sezon bölümleriyle yeniden platformun aboneleriyle buluşacak. Dizinin yeni bölümleri için hazırlanan ilk tanıtım videosu, geçtiğimiz hafta yayınlanmıştı. Yeni sezon hakkında daha fazla detay veren uzun fragman da izleyicilerin karşısına çıktı.

Altered Carbon’un yeni sezonunda ana kahraman Takeshi Kovacs, yeni bir bedenin içinde oyuncuların karşısına çıkacak. Bu yeni bedenin sahibinin Marvel Sinema Evreni’nde Falcon rolünü üstlenen Anthony Mackie olduğu daha önce duyurulmuş ve Mackie de ilk fragmanda görülmüştü.

Fragmanda Kovacs’ın uzun süredir aradığı sevgilisi Quell’i bulması dikkat çekiyor. Fragmanın sonlarında Anthony Mackie ile “orijinal” Kovacs’ı canlandıran Will Yun Lee karşı karşıya geliyor. “Kendini tanımayacak kadar mı uzağa gittin?” cümlesi, fragmanın en can alıcı noktası olarak öne çıkıyor.

Altered Carbon hayranları, iki yıldır dizinin yeni bölümlerini bekliyor. Dolayısıyla heyecanın dozu iyiden iyiye artmış durumda. Altered Carbon’un ikinci sezon bölümleri 27 Şubat’ta Netflix aboneleriyle buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER