Eğlence

Altered Carbon’un yeni sezonu için heyecan artıyor – Video

altered carbon

Altered Carbon, Netflix’in geniş orijinal içerik portföyünde özel yere sahip diziler arasında bulunuyor. Netflix, dizinin yakında başlayacak ikinci sezonu öncesinde heyecanı artırmak adına yeni bir fragman yayınladı.

Söz konusu fragmanda, ilk sezonda Joel Kinnaman tarafından canlandırılan Takeshi Kovacs karakterinin bu kez Anthony Mackie’de vücut bulacağı görülüyor. Fragmanın da gösterdiği gibi, yeni bir vücuda sahip olmak Kovacs için işleri kolaylaştırmıyor. Bir tür “hayalet hikayesi”nin içine giren Kovacs, işin sonunda bir hayalete dönüşme tehdidiyle karşı karşıya kalıyor.

Altered Carbon’un yeni bölümleri 27 Şubat’ta Netflix aboneleriyle buluşacak. Hem dizinin kalitesi hem de yeni bölümlerin iki yıldır beklenmesi nedeniyle izleyicilerde şimdiden büyük bir heyecan oluşmuş durumda.

Altered Carbon, rahatlıkla Netflix’in en popüler ve en katıksız bilimkurgu içeriği olarak tanımlanabilir. Önümüzdeki dönemde Amazon’da yayınlanacak The Expanse gibi dizilerle rekabete girecek olan Altered Carbon’un başarısı, Netflix’in bilimkurgu hayranı abonelerini koruması açısından önem taşıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER