Teknoloji

AirPods Pro 2 fitness odaklı yeniliklerle 2022’de gelebilir

airpods pro konuşma yükseltme

Apple ikinci nesil AirPods Pro için gelecek yılı bekleyecek gibi görünüyor. Bloomberg‘in konuyla ilgili yeni bir habere göre, bu yıl güncellenmiş bir AirPods çiftinin piyasaya sürülmesinin ardından yeni nesil AirPods Pro gelecek yıl piyasaya sürülecek.

Yeni AirPods Pro’nun, fitness takibine izin vermek için güncellenmiş ve daha iyi hâle getirilmiş hareket sensörlerine sahip olacağı, giriş seviyesi AirPods’un ise Pro modellerine benzer şekilde güncellenmiş bir tasarıma ve daha kısa bir gövde kısmına sahip olacağı bildiriliyor.

AirPods Pro 2 için yeni tasarım dedikoduları

Bloomberg, konuyla ilgili olarak geçen yıl yayınladığı önceki bir haberinde, gelecek nesil AirPods Pro’nun, Samsung’un Galaxy Buds Plus veya Google’ın Pixel Buds’ına benzer biçimde daha kompakt bir tasarımla geleceği ve gövde kısmının tamamen kaldırılabileceği öne sürülmüştü. Ancak Bloomberg o zaman, tasarım zorlukları nedeniyle bu planların değişebileceğini de belirtmişti. En son haberi ise, Apple’ın bu tasarımı “test ettiği” bilgisini içeriyor ve bu da son modelde belirtilen tasarımın görüneceğini garanti etmiyor.

Apple’ın iki yeni AirPods modelinin yanı sıra, ekranlı bir HomePod ve aynı zamanda görüntülü görüşmeler için bir hoparlör ve kamera içerebilen ayrı bir Apple TV benzeri cihaz geliştirdiği bildiriliyor.

Yeni AirPods, Apple’ın tam kablosuz ürün serisinde bir yıldan uzun bir süre sonra yapılacak ilk güncelleme olacak. Apple ilk AirPods Pro‘yu 2019’un sonlarında piyasaya sürerken, giriş seviyesi AirPods‘u Mart 2019’dan beri yenilemedi. AirPods markalı ilk kulak üstü kulaklıkları AirPods Max‘i geçtiğimiz aralık ayında piyasaya sürdü.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER