Teknoloji

YouTube yorum bölümünde içerik sahiplerine daha fazla kontrol imkanı sağlıyor

youtube yorumYouTube yorumları kimi zaman kullanılan kelimeler nedeniyle adeta bir lağım çukuruna dönebiliyor. Google’ın video platformu, sonunda platformdaki içerik sahiplerine videolarının altında konuşulanlar konusunda daha fazla söz hakkı tanıyor. YouTube yeni yorum araçlarıyla içerik sahiplerine takipçileriyle etkileşime girme ve geniş bir kitle oluşturma fırsatı sunuyor.

Artık içerik sahiplerine yorum yönetimi için altı farklı araç sunuluyor. Bu araçlardan üçünün yönetimden ziyade eğlence için geliştirildiği söylenebilir. YouTube, artık içerik sahiplerine beğendikleri bir yorumu yorum bölümünün en üstüne sabitleme izni veriyor. İçerik sahipleri artık beğendikleri yorumları da kalplerle işaretleyebilecek. Böylelikle içerik sahibinin beğenileri, diğer beğenilerden ayrılmış olacak. Kanal sahiplerinin yorumları da ayrı bir renkle gösterilecek.

YouTube yorum bölümünde daha önce de değişiklik yapmıştı

YouTube yorum bölümünde içerik sahiplerinin belli kelimeleri kara listeye almalarını sağlayacak özelliğin duyurusunu geçtiğimiz aylarda yapmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER