Teknoloji

Victoria’s Secret’tan kalp atış hızı sensörü barındıran spor sutyeni

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

victorias-secret-akilli-sutyen-271114

Dünyanın en ünlü kadın iç giyim markalarından biri olan Victoria’s Secret, bir süredir sporda kullanıma uygun ürünler de hazırlıyor. Şirketin yeni duyurduğu spor sutyeni ise üzerinde sensörler ve çeşitli bağlı teknolojiler barındırması sayesinde benzer diğer ürünlerden ayrılıyor.

Victoria’s Secret, özel sutyeninin üretiminde Finlandiya merkezli akıllı kumaş üreticisi Clothing+ ile birlikte çalıştı. Clothing+ Adidas ve Under Armour gibi şirketlerin teknolojik girişimlerine de destek sağlamıştı. ABD satış fiyatı 75 dolar olarak belirlenen sutyende çeşitli elektrotlar bulunsa da, özel bir kalp atış hızı monitörü yer almıyor. Kullanıcılar ekstra olarak satın aldıkları monitörü sutyenin arka kısmına yerleştirebiliyor. Hangi markalar tarafından üretilen monitörlerin Victoria’s Secret’ın özel sutyeniyle uyumlu olduğu konusunda ise somut bir bilgi bulunmuyor.

Victoria’s Secret ürünlerinin genelindeki renk cümbüşünün aksine özel spor sutyeni için sadece gri ve pembe renk seçenekleri mevcut. Ancak öncelik şıklıktan ziyade sporda olduğu için renk seçeneklerinin kısıtlı olması bir problem yaratmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER