Eğlence

Telltale Guardians of the Galaxy oyunu üstünde çalışıyor

telltale guardians of the galaxyABD merkezli oyun stüdyosu Telltale, popüler filmlerin ve TV dizilerinin video oyunlarını hazırlayarak ünlenmişti. Şirketin şimdi de Guardians of the Galaxy’yi video oyun dünyasına taşımak için hazırlıklar yürüttüğü söyleniyor. Söz konusu iddiayı gündeme getiren sızıntının kaynağı ise ABD’de seslendirme sanatçılarının üye olduğu SAG-AFTRA isimli sendika. Sendika halen grevde olsa da, üyeleri hali hazırda devam eden prodüksiyonlarda çalışabiliyor. İnternete sızan devam eden projeler listesinde “Guardians of the Galaxy – Video Oyunu” şeklinde bir ifadenin geçmesi gözden kaçmıyor.

Sızan belgede projenin imza sahibinin O’Farrell Enterprises isimli bir şirket olduğu görülüyor. Aynı belgede O’Farrell Enterprises ismi “The Walking Dead Season 3” isimli projenin de imzacısı olarak geçiyor. Telltale, söz konusu oyunu kasım ayı içinde yayınlayacağını daha önce açıklamıştı. Şirket, 2017’de bazı Marvel oyunlarını piyasaya sürmek için çalışmalar yaptığını da duyurmuştu. O’Farrell Enterprises’ın kayıtlı şirket temsilcisinin de seslendirme yönetmeni Darragh O’Farrell olması, Telltale’in yeni projesine dair işaretleri kuvvetlendiriyor.

Telltale Guardians of the Galaxy oyunuyla geleneği sürdürebilir

Guardians of the Galaxy’nin devam filminin 2017’de vizyona girecek olması da, dedikoduları biraz ciddiye almayı sağlıyor. Telltale bugüne kadar The Walking Dead, Game of Thrones ve Batman gibi popüler kültürün sevilen işleri için hazırladığı oyunlarla iyi yorumlar almıştı. Guardians of the Galaxy oyunu da şirketin bu konudaki çizgisini korumasını sağlayabilir.

İLGİLİ HABERLER