Manşetler

Samsung Galaxy Tab P1000 ile ilgili yeni bilgiler: 3G ve WiFi desteği, Android 2.2 Froyo

Samsung’un 7 inç’lik müstakbel tablet cihazı Tab ile ilgili her gün yeni bir ipucu daha gelmeye devam ediyor. Şirket Galaxy Tab’in bu yılın üçüncü çeyreğinde çıkacağını söylemekle birlikte bir de bu tabletin fotoğrafını Samsung Güney Afrika’nın resmi Twitter hesabı üzerinden internete sızdırdı.

Samsung Galaxy Tab’in Android 2.2 işletim sistemiyle çalışacağı söylenirken yazının başında da belirttiğimiz gibi 7 inç’lik Super AMOLED ekrana, 1.2 GHz A8 işlemciye, 4000 mAh bataryaya, 370 gram ağırlığa, 16 GB’lık dahili hafızaya ve 32 GB’a kadar imkan tanıyan microSD kart yuvasına sahip olacağı söyleniyor.

Engadget tayfası ise Galaxy Tab ile ilgili yeni bir bilgiye ulaşmış. Şirketin içinden birisiyle bağlantı kuran editörlerin aktardığına göre bu kaynak resimde görülen ve P1000 model adına sahip olduğu söylenen dört tuşlu cihazla haşır neşir olmuş. Oldukça iyi bir üretim süreci sonunda üretildiği ve sağlam olduğu söylenen tablet oldukça inceymiş, iPhone ile aynı kalınlığa sahipmiş. Bu tablet telefon konuşmaları için ekranın hemen üstünde bir kulaklık taşımasa da “tam telefon işlevlerini” sunacakmış. Sanıyoruz ki, bu ya P1000’in hoparlörüyle ya da Bluetooth kulaklık setiyle sağlanacak. Öte yandan bu modelde video aramaları için bir ön yüz kamerası ve arkada da fotoğraf çekimi ve video kaydı için 3.2 megapiksellik kamera yer alıyor. Bluetooth’un yanı sıra Galaxy Tab WiFi ve 3G data bağlantısını destekleyecek, standart SIM yuvasına sahip olacak ve USB ya da WiFi üzerinden veri bağlantısını paylaşabilecek. Tüm bunlar güzel, ancak bataryanın çıkarılamıyor olması biraz can sıkabilir.

İlgili – Engadget

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER