Teknoloji

Oppo R7 20 Mayısta Oppo R7 Plus ile birlikte tanıtılacak

oppo-r7-sizinti-250415

Oppo daha önce çeşitli defalar sızan yeni akıllı telefonu R7’nin çıkışı için tarih verdi. Neredeyse sıfır çerçeveli ve süper ince profile sahip akıllı telefon 20 Mayıs tarihinde gösterilecek. Üstelik Oppo R7 Plus ile birlikte.

Çinli The Binary Trend’in haberine göre Oppo R7, R7 Plus ile birlikte 20 Mayıs tarihinde tanıtılacak. Oppo R7’nin 4.85 mm. kalınlıklı gövdesiyle birlikte dünyanın en ince akıllı telefonu olma iddiasını taşıyor. Üstelik bu kadar ince gövdede kamera çıkıntısının bulunmayacak olması da önemli bir ayrıntı.

 

Oppo R7 Plus ise doğal olarak R7’nin daha büyük versiyonu olacak. Sızan diğer detaylara göre bu telefon daha büyük pile sahip olacak, bu da biraz daha kalın bir gövdeye sahip olabileceği anlamına geliyor. Mevcut Oppo R5’in 4.85 mm kalınlıklı gövdesinde 2000 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

20 Mayısta tanıtılacak Oppo R7’de 4.7 inç 1080p ekran, 64-bit sekiz çekirdekli MediaTek MT6795 işlemci, 20.7 megapiksel kamera gibi başlıca özellikler bulunacak. 2.5D olarak nitelendirilen ekran camı kenardan kenara uzanıyor, böylelikle kenarlarda çerçeve yokmuş gibi bir izlenim veriyor.

20 Mayısta Oppo R7 ve R7 Plus ile ilgili daha fazla bilgi elde etmiş olacağız. Ancak bu telefonların yakın zamanda Türkiye’de resmi satışa sunulmasını beklememek yerinde bir hareket olacaktır gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER