Manşetler

Microsoft Bing Sağlık ve Fitness uygulamasını Windows Phone’a getirdi

Microsoft Windows 8.1 için geçen yıl sunduğu Bing Sağlık ve Fitness uygulamasını şimdi de Windows Phone 8’e getirdi. Windows Phone platformuna gelen en son Windows 8.1 uygulaması olan Sağlık ve Fitness uygulamasının beta versiyonu Windows Phone Mağaza üzerinden indirilebiliyor.

bing-saglik-egzersiz-beta-180214

Sağlık ve Fitness uygulamasının Windows Phone Mağaza sayfasındaki açıklama bölümünde “Bing Sağlık ve Fitness uygulaması, sağlık ve fitness dünyasında olup bitenleri takip etmenize yardımcı olur ve sağlıklı bir yaşam tarzı için ihtiyacınız olan araçları sunar.” ifadesiyle uygulamanın temel görevi belirtiliyor.

İlgi çekici ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan uygulama aralarında diyet takipçisi, kardiyo takipçisi, fitness, beslenme, medikal ve haberler gibi farklı içerik bölümlerinin bulunduğu zengin bir arayüz içeriyor. Her bir takip aracı Windows Phone ana ekranına iğnelenip kullanılabiliyor, böylelikle günlük aktivitelere en kısa yoldan erişmek mümkün oluyor.

Bing Sağlık ve Egzersiz uygulaması GPS takipçisi sayesinde yürürken, koşarken, bisiklet binerken veya diğer aktiviteleri gerçekleştirirken geçen zamanı, gidilen mesafeyi, hızı ve yakılan kalori miktarını kaydediyor. İzleme verileri aynı hesaba bağlı diğer Windows 8 cihazlarıyla el zamanlanabilirken günlük kalori hedefi, alınan besinlerin kalori kayıtlarının tutulması ve 300 binin üzerinde yiyecek için besin değeri bilgilerinin alınması da uygulamanın unsurları arasında yer alıyor.

Uygulamanın medikal bölümü içinde çeşitli belirtileri girerek muhtemel hastalıklar hakkında bilgi almak da mümkün oluyor.

Henüz yayınlanmamış Windows Phone 8.1 sürümünden sızan kodlar Bing Sağlık ve Fitness uygulamasının Windows Phone’a önceden yükleneceğini işaret etmişti.

İlgili >> WinSuperSite, Windows Phone Mağaza (Sağlık ve Fitness indir)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER