Bazı eski Nokia çalışanları tarafından kurulan Jolla akıllı telefonunu çıkarmak için yoğun bir çaba içerisinde. MeeGo’nun temelleri üzerine inşa edilen SailFish platformuyla çalışacak olan bu akıllı telefonun yıl sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor. Jolla, piyasaya çıkaracağı telefonunun tasarımı için Nokia’nın E serisi telefonlarını tasarlayanlarla anlaştı.
Nokia’nın E serisi telefonlarını tasarlayan Finlandiyalı tasarım şirketi Infinity Jolla’nın yeni telefonlarının da tasarımını üstlenecek. Infinity sadece E serisiyle sınırlı kalmamış, Nokia’nın elliden fazla cihazının ve şarj aletinin tasarımını üstlenmişti. Ayrıca aynı şirket aralarında Ascend P2’nin de bulunduğu birkaç Huawei modelinin tasarımını da gerçekleştirdi.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vivo’nun yeni katlanabilir telefonu alışılmışın dışında özellikler sunacak

Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonu HyperOS 4 sürpriziyle gelebilir

RAM fiyatları yükselirken OnePlus 15R için sürpriz bir seçenek sundu

Apple yeni nesil kameralı AirPods ile Siri’ye göz kazandırmak istiyor

Microsoft Outlook Mac uygulaması sonunda Apple’ın yeni tasarım diliyle uyum sağladı
Jolla, özellikle gelişmekte olan pazarlar için çekici olacak bir akıllı telefon çıkarmanın peşinde. Infinity’nin de tasarladığı telefonlara bakarsak, söz konusu cihazların genellikle bu pazarları hedeflediğini söyleyebiliriz. Anlayacağınız Jolla amacı için deneyimli bir ekibin yardımına başvurdu. Ortaya çıkacak olan ileri görmeyi merakla bekliyoruz.
İlgili >> PhoneArena
⚡️⚡️ BU FIRSATLAR İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR ⚡️⚡️
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.



