Manşetler

HTC’den One’ın piyasaya çıkış takvimiyle ilgili resmi açıklama geldi

HTC’nin amiral gemisi niteliğindeki yeni Android telefonu HTC One’ın başlangıçta planlanan takvime göre biraz gecikeceği şeklindeki haberlerin medyada giderek artması nedeniyle Tayvanlı şirket konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Nisan ayının sonlarında Türkiye’ye geleceği söylenen HTC One ile ilgili açıklamada yer alan detaylar da bu bilgiyi destekliyor.

“Yeni HTC One benzeri görülmemiş bir ilgi ve talep ile karşılaşmıştır. Ürünün tasarımında ve üretiminde gösterilen özverinin karşılığını ilk incelemelerde bulmak mümkündür. Yeni HTC One gelecek hafta İngiltere, Almanya ve Tayvan’da; Nisan ayının sonunda ise Avrupa ve Kuzey Amerika ile Asya-Pasifik bölgesinin büyük kısmında satışa sunulacaktır. HTC kullanıcılarımızın göstermiş olduğu sabır ve anlayış için teşekkür ediyor ve telefonu ellerine aldıkları an bu cihazın beklemeye değer olduğu konusunda bize katılacaklarına inanıyoruz.”

HTC One’ın Türkiye piyasasına girişine birkaç hafta var, ancak bu gözde HTC telefonu test merkezimize çoktan ulaştı. Yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacaksınız, ancak meraklı ziyaretçilerimizi fazla bekletmemek için bir HTC One ön inceleme yazısı hazırladık. Telefonla ilgili ilk izlenimlerimizi öğrenmek için bu yazıya göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER