Teknoloji

ZTE Axon 7 Enhanced 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunuyor

zte axon 7 enhancedZTE’nin ABD pazarını fethetme girişimleri devam ediyor. Çinli üretici, Axon 7 ve Axon 7 Mini’nin ardından biraz daha gelişmiş bir model olan Axon 7 Enhanced’i duyurdu. Orijinal Axon 7’nin üst sınıf özelliklerinin üstüne biraz daha koyan şirket, Axon 7 Enhanced ile tüm Android hayranlarını cezbedecek özellikler sunuyor. 6 GB RAM, 128 GB dahili depolama alanı ve Force Touch gibi özellikler sunan ZTE Axon 7 Enhanced, normalden daha yüksek bir fiyat karşılığında satılacak. Kısıtlı sayıda üretilen telefona ulaşmak da pek kolay olmayacak.

Axon 7 Enhanced, yılın ilk yarısında satışa sunulan Axon 7’nin tüm sevilen özelliklerini muhafaza ediyor. Qualcomm Snapdragon 820 işlemci, 5.2 inç QHD ekran, f/1.8 diyafram aralıklı, optik ve elektronik görüntü sabitleme ve faz tespitli otomatik odaklama sistemine sahip 20 megapiksel arka kamera ve 3250 mAh kapasiteli pil, telefonun muhafaza edilen özellikleri arasında bulunuyor.

Orijinal Axon 7’de 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. MicroSD kart desteğiyle bu alanın üzerine 128 GB daha eklenebiliyor. ZTE Axon 7 Enhanced ise 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı sunuyor. MicroSD kart ile ekstra 128 GB daha depolama alanı ekleme imkanı, Enhanced’de de varlığını koruyor.

Force Touch özelliğinin varlığı da Axon 7 Enhanced’in uyandırdığı merak dozunu biraz daha yükseltiyor. Farklı basınç seviyelerini algılayabilen ekran, sert ve hafif dokunuşları kullanıcı arayüzü dağarcığına ekleyebiliyor. Ancak ilk etapta çok az sayıda uygulama bu imkandan faydalanabilecek.

ZTE Axon 7 Enhanced 499.98 dolar karşılığında satılıyor

Kısıtlı sayıda üretilen Axon 7 Enhanced, şirketin internet sitesi üzerinden 499.98 dolar karşılığında satılıyor.

İLGİLİ HABERLER