Teknoloji

ZenFone 6’nın köşesindeki garip çentiği doğrulayan yeni fotoğraflar var

Asus ZenFone 6’nın yeni fotoğrafları İtalyan web sitesi HDBlog.it sayesinde ortaya çıktı. ZenFone 6’nın muhtemelen final tasarımını yansıtan bu fotoğraflar geçen hafta gördüklerimizle örtüşüyor.

Fotoğraflar Asus’un tasarımcılarının amiral gemisi telefonlarında, çentiğin ekranın sağ üst köşesinde iyi şekilde görüneceğinden emin olduklarını da gösteriyor.

Yakından bakacak olursanız, su damlası biçimli çentik nedeniyle etkilenen unsurların pil seviyesi ve hücresel şebeke durumu işaretleri olduğunu göreceksiniz. Ekranın ortasına yerleştirilmiş çentiklere alıştığımız bir ortamda bu tarz çentik yerleşimi biraz garip geliyor. Ancak kısa sürede alışılabilir gibi görünüyor.

zenfone 6

ZenFone 6 için sözü edilen diğer donanım özellikleri arasında üç adet arka kamera ve kamera grubunun altına yerleştirilmiş parmak izi okuyucusu bulunuyor. Görünüşe göre Asus, yeni telefonun önümüzdeki şubat ayında, Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacak. O zamana kadar muhtemelen cihazın diğer teknik özellikleri de iyice netleşmiş olur.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER