Teknoloji

Zagg yeni iPad kılıflarıyla Apple Pencil’i taşımayı kolaylaştırıyor

zagg messenger folio

Aksesuar üreticisi Zagg, iPad ve iPad Pro için hazırladığı yeni kılıfları CES 2019’da sergiliyor. Şirketin yeni kılıfları, Apple Pencil için özel saklama alanlarının bulunması ve farklı görüntüleme açıları sunmalarıyla dikkat çekiyor. Farklı görüntüleme açıları sayesinde iPad’in Microsoft Surface gibi dönüştürülebilir bir tablet olarak kullanımı kolaylaşıyor.

Zagg’ın yeni kılıfları Slim Book Go, Messenger Folio ve Rugged Book Go isimlerini taşıyor. Bu kılıfların hepsinde bir klavye ve destek çubuğu bulunuyor.

Zagg Slim Book Go

Slim Book Go‘nun hedef kitlesinde öncelikli amacı iPad’ini korumak olan kullanıcılar yer alıyor. Hem iPad’i hem de iPad Pro’yu destekleyen kılıf, çıkarılabilir bir arkadan aydınlatmalı klavye taşıyor. Yedi farklı renk seçeneği bulunan Slim Book Go’da Apple Pencil’in yerleştirilmesi için özel bir alan da mevcut. Kılıfın 9.7 inçlik versiyonu 100 dolarlık fiyat etiketiyle hemen satışa sunuldu. iPad Pro için hazırlanan versiyonlar ise yakında 100 (11 inç) ve 130 (12.9 inç) dolarlık fiyatlarıyla piyasaya sürülecek.

Messenger Folio’da ise çıkarılabilir ve arkadan aydınlatmalı klavyenin yerini dizüstü bilgisayar gibi daha büyük tuşlara sahip bir klavye alıyor. Buna ek olarak, kumaş kaplaması da tasarımda öne çıkan bir diğer unsur oluyor. İki görüntüleme açısı ve Apple Pencil taşıma alanına sahip Messenger Folio, şubat ayında 70 dolarlık fiyat etiketiyle raflardaki yerini alacak.

Zagg Rugged Book Go

Kadrodaki üçüncü kılıf olan Rugged Book Go ise Zagg tarafından verilen bilgiye göre, 2 metreye kadar olan mesafelerden düşmeye karşı koruma sağlıyor. Sadece 11 inç iPad Pro’ya uygun olarak hazırlanan bu model, ilkbaharda 150 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER