EğlenceTeknoloji

YouTube Premium abonelerine Stadia Pro hediyesi

youtube premium türkiye

Google geçtiğimiz yıl YouTube Premium abonelerine Stadia Premium Edition paketini ücretsiz olarak sunmuştu. İnternet devi, oyun servisinin kullanıcı kitlesini genişletmek için yine Premium abonelerine özel benzer bir fırsat hazırladı.

YouTube Premium aboneleri, Stadia Pro’ya üç ay boyunca ücret ödemeden erişebilecek. ABD, Kanada ve bazı Avrupa ülkeleri için geçerli olan bu teklif; bireysel, öğrenci ve aile planı abonelerini kapsıyor. YouTube Premium’un deneme sürecindeki aboneleri bile bu fırsattan yararlanabiliyor. Türkiye’nin teklifin kapsama alanında bulunmadığını belirtmekte fayda var.

Tekliften faydalanmak için Stadia Pro’ya ilk kez üye olmak gerekiyor. Mevcut Stadia Pro abonelerine üç ay boyunca servise ücretsiz erişim imkanı verilmiyor. Stadia’nın sadece ücretsiz paketini kullananların önünde ise bir engel bulunmuyor.

Kullanıcılar ocak ayının sonuna kadar tekliften faydalanmak için başvuru yapabilecek. Aktivasyonun ise şubat ayının sonu itibarıyla yapılmış olması gerekiyor. Üç ayın sonunda aboneliğini iptal etmeyenler otomatik olarak Stadia Pro’nun paralı abonesi hâline gelecek. Dolayısıyla kayıt işlemi sırasında ödeme bilgisi girilmesi de talep ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER