Manşetler

Avea Mobil Dergi yılbaşı özel sayısı hediye tavsiyeleriyle yayında

avea-mobil-dergi-yilbasi-ozel-sayisi-141215

Avea’nın dijital mobil teknoloji dergisi Avea Mobil Dergi’nin yılbaşı özel sayısı yayınlandı. Eğer arkadaşlarınız, dostlarınız, sevdikleriniz için yılbaşı hediyelik teknoloji ürünü düşünüyorsanız, Avea Mobil Dergi’nin sunduğu seçeneklere göz atmadan geçmenizi tavsiye ederiz.

Avea Mobil Dergi’nin yılbaşı özel sayısında Türk Telekom markasını taşıyan ilk akıllı telefon TT175, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, Samsung Galaxy Note 5, Sony Xperia Z5, LG V10 gibi akıllı telefon seçenekleri sıralanıyor. Bunun yanı sıra iPad Air 2, Samsung Galaxy Tab S2 gibi tabletler; Apple Watch, Samsung Gear S2, Avea Smartband gibi giyilebilir ürünler, Apple TV, Sony kulaklık vb. gibi aksesuarlar da Avea Mobil Dergi yılbaşı özel sayısının seçtikleri arasında bulunuyor.

Bu arada Avea Mobil Dergi Aralık 2015 sayısı da dopdolu içeriklerle yayında. Türk Telekom TT175 ve Sony Xperia Z5’in detaylı incelemelerinin yer aldığı sayıda aynı zamanda iOS ve Android cihazlarına özel yararlı ipuçları, popüler mobil uygulama ve oyun incelemeleri yer alıyor.

Yılbaşı hediyelik teknoloji ürünleri tavsiyeleri için indirin

Avea Mobil Dergi’nin yılbaşı özel ve Aralık 2015 sayılarını, ayrıca daha önce yayınlanmış sayılarını iOS ve Android uygulamalarından ücretsiz olarak okuyabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER