Teknoloji

Yeni LG V40 ThinQ taslakları sıfır çerçeveli ekranı gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
lg g7 thinq
LG G7 ThinQ

Geçen hafta LG’nin yakında çıkması beklenen amiral gemisi V40 ThinQ’ya ait ilk net fotoğrafları görmüştük. Şimdiyse, OnLeaks ve SlashLeaks sayesinde bu telefon için oluşturulmuş, aralarında 360 derecelik videonun da olduğu başka modellere göz atma fırsatı elde ediyoruz.

Üç boyutlu CAD dosyaları aracılığıyla oluşturulmuş ürün taslaklarına bakıldığında arkada üç, önde de iki adet kamera dikkat çekiyor. Bu da cihazın toplamda beş adet kameraya sahip olacağına dair söylentileri destekliyor.

Fazla sayıda kamerasına ek olarak, LG V40 ThinQ’da şirketin şimdiye kadar bir telefonunda yer verdiği en yüksek boyutlu ekranı göreceğiz. 6.3 inçlik ekran ile geçen yılın LG V30 modeline göre 0.3 inçlik bir köşeden köşeye uzunluk artışı kaydedilecek.

Taslak çizimlerle işaret edilen diğer özellikler arasında neredeyse sıfır çerçeveli tasarım ve telefonun iki adet ön kamerasının ve ahize hoparlörünün yerleştirildiği yerde oluşturulan çentik bulunuyor. Arkada parmak izi okuyucusu yer alırken, 3.5mm kulaklık jakına da yer veriliyor. Telefon, Hi-Fi Quad DAC ses desteğine sahip ki, LG’nin son birkaç üst sınıf telefonunda bu ses özelliğinin bulunduğunu görüyoruz.

LG V40 ThinQ henüz duyurulmadı. Eylül ayında duyurulup ekim ayında satışa çıkması muhtemel görünüyor. Bu arada LG V30’un geçen yıl IFA’da tanıtılmasına benzer şekilde, LG V40 ThinQ’nun da IFA 2018’de resmiyet kazandığını görebiliriz.

İLGİLİ HABERLER