Teknoloji

Yakında beklenen Realme Watch 2 ile ilgili uzun pil ömrü detayı

realme watch 2

Realme Watch bir takipçi kazanmak üzere ve bu takipçi de Realme Watch 2 adıyla gelecek. Tanıtımı gerçekleştirilmeden önce, bu akıllı saatin görüntüleri ve özellikleri su yüzüne çıktı.

Realme, birinci nesilde olduğu gibi kare biçiminde ekran tasarımına bağlı kalmayı sürdürüyor. Ve basın fotoğrafı, akıllı saatin sloganı kısa koluna basılmış, klasik bir kayışa sahip olduğunu gösteriyor. Realme’nin daha tarz duran kayışlı bir versiyon çıkaracağından emin değiliz.

Realme Watch 2 (RMW2008), 320 x 320 çözünürlüklü, 1,4 inç TFT renkli ekrana sahip olacak. Pil kapasitesi, birinci nesil modelde bulunan 160 mAh’nin neredeyse iki katına, 305 mAh’ye çıktı. Böylelikle pil ömrü artacak, öyle ki, Realme 12 günlük pil ömrünü öne çıkarıyor.

Aşağıda gördüğünüz teknik özellik sayfası, saatin IP68 dayanıklılık derecesine, Bluetooth 5.0 LE’ye sahip olduğunu ve 257.6 x 35.7 x 12.2 milimetre ölçülere sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca, Android 5.0 ve sonraki sürümleri çalıştıran akıllı telefonlarla birlikte çalışacak.

realme watch 2

Kullanım kılavuzuna göre Realme Watch 2, 24 saatlik kalp atış hızı izleme ve bir kan-oksijen seviyesi monitörüne sahip olacak. Ayrıca uyku takibi, meditasyon modu, uygulama uyarıları desteği ve müzik çalma kontrolü de vardır.

Artan pil kapasitesinin yanı sıra, Realme Watch 2’nin bir başka büyük ilerlemesi de desteklenen spor modlarıdır. Realme Watch 2, 14 egzersiz modunu destekleyen selefi ile karşılaştırıldığında; dans, balık tutma ve bowling gibi yeni girişler içeren 90 spor modunu destekleyecek. Tüm bu modların en baştan sunulmayacağı, ancak kablosuz bağlantı üzerinden güncelleme yoluyla ekleneceği belirtiliyor.

Akıllı saatin ne zaman duyurulacağına dair henüz bir haber yok, ancak sızıntılar arttığına göre tanıtım tarihi çok uzak olmamalı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER