Teknoloji

Xiaomi Pad 6 tablet ve Band 8 bilekliğin tanıtım tarihi belli oldu

xiaomi pad 6

Xiaomi 13 Ultra’nın 18 Nisan’da kullanıcıların karşısına çıkacağı açıklanmıştı. Kamera özellikleriyle şimdiden dikkat çeken bu telefon, tanıtım etkinliğinde yalnız kalmayacak. Xiaomi Pad 6 tablet ve Band 8 bileklik de aynı etkinlikte tanıtılacak.

Şirket Pad 6 ve Band 8’i gösteren görselleri de şimdiden paylaştı. Bu görsellerde cihazların tasarımlarını ve renk seçeneklerini görmek mümkün oluyor. Pad 6 için üç renk seçeneği, Band 8 içinse beş farklı kayış seçeneği sunulacak.

Pad 6’nın ekranı tek tip bir çerçeveye sarılmış. Bunlardan birinde selfie ve görüntülü görüşmeler için kullanılacak ön kamera yer alıyor. Tabletin arkasında ise iki kamera bulunuyor. Burada ana kamera görevini 50 megapiksel sensör üstleniyor.

xiaomi pad 6

Tabletin üst kenarındaki güç butonuna iki hoparlör eşlik ediyor. Alt kenarda da USB-C girişinin iki yanında iki hoparlör ızgarası mevcut. Pad 6’nın sağ kenarında ses kontrol tuşları kullanıcıları bekliyor.

Xiaomi Pad 6 ile birlikte bir kalem ve klavye duyurulacak

Pad 6 ile birlikte ayrıca satılacak bir kalem ve klavyenin de duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Etkinlikte Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro’nun tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Posterde gösterilen cihazın hangisi olduğu ise şimdilik bilinmiyor. Xiaomi’nin 18 Nisan’da gerçekleştireceği tanıtım öncesinde yeni ürünleriyle ilgili başka bilgiler vermesi beklenmiyor.

İLGİLİ HABERLER