Teknoloji

Xiaomi Mix Fold 4’ün özellikleri sızdırıldı

xiaomi mix fold 4

Xiaomi geçtiğimiz ağustos ayında tanıtılan Mix Fold 3’ün ardından şimdi de Mix Fold 4 modeli üstünde çalışıyor. Mix Fold 4’ün de sonbaharda tanıtılması bekleniyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından Weibo’da yapılan bir paylaşım, akıllı telefonun teknik özellikleri konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

Mix Fold 4’te ekran kırışıklığının selefine kıyasla daha az olacağı söyleniyor. Çift yönlü uydu iletişimi desteği, suya dayanıklılık, özel X eksenli çizgisel titreşim motoru, 220 ila 240 gram ağırlık telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Menteşenin daha güçlü ve daha dayanıklı hâle geldiği de belirtilenler arasında yer alıyor.

Katlanabilir telefonda 16 GB RAM’in bulunması bekleniyor. 1 TB depolama alanı, en az 5000 mAh pil, 100W şarj desteği, 50 megapiksel ana kamera, yeni periskop lens, ultra geniş açılı kamera ve ikinci telefoto kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Xiaomi Mix Fold 4, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle gelecek

Katlanabilir telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bütün bu özellikler, Mix Fold 4’ün bayrağı Mix Fold 3’ten daha yukarıya taşıyacağının sinyalini veriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER