Teknoloji

Xiaomi Mix Fold 3’te kamerayı katlanabilir ekranın altına yerleştirecek

xiaomi mix fold 3

Katlanabilir ekranlı Xiaomi Mix Fold 3’ün yaz aylarında tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, periskop kamera ve suya dayanıklı kasa gibi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacağı söyleniyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımı, telefon hakkında biraz daha bilgi sahibi olmayı mümkün kılıyor.

Söz konusu paylaşıma göre, Mix Fold 3 ekranın içine yerleştirilmiş bir ön kamerayla gelecek. Bunun katlanabilir ekrana yerleştirilen kamera için geçerli bir durum olduğunu belirtmekte fayda var. Daha önce çıkan iki Mix Fold modelinde böyle bir durum söz konusu değildi.

Yeni sızıntı, telefonun 5x periskop kamerayla geleceğine dair bilgileri doğruluyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci ve 50W kablosuz şarj da telefonda sunulmasına kesin gözüyle bakılan özellikler arasında yer alıyor. Xiaomi’nin telefonun “Explorer” adıyla anılan bir versiyonunu duyurabileceği de etrafta dolaşan başka bir söylenti.

Xiaomi Mix Fold 3 ne zaman tanıtılacak?

Xiaomi Mix Fold 3’ün ağustos ayı içinde resmiyet kazanacağı söyleniyor. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde Mix Fold 3 hakkında çok daha fazla bilgi ve haberle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER