Teknoloji

Xiaomi Mi CC9 Pro için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor

xiaomi mi cc9 pro

Beş arka kameralı Xiaomi Mi CC9 Pro, 5 Kasım’da resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun bazı özelliklerini şimdiden duyuran Xiaomi, son olarak cihazın pil kapasitesiyle ilgili detayları kamuoyuyla paylaştı.

Xiaomi’nin Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yaptığı paylaşıma göre, Mi CC9 Pro’ya enerjisini 5260 mAh kapasiteli pili verecek. 30W hızlı şarj desteği sayesinde Mi CC9 Pro’nun doluluk oranı, 30 dakika içinde yüzde 58 seviyesine ulaşacak. Pilin tamamen dolması ise 65 dakika sürecek.

Xiaomi’nin paylaştığı bir diğer görsel ise Mi CC9 Pro’nun kenarlara doğru kavis yapan ekranını gösteriyor. Bu ekranın üstündeki su damlası şeklindeki çentik de gözden kaçmıyor. Xiaomi, telefonun makul bir kalınlıkta olduğunu ve tasarımının elde rahat bir tutuş sağladığını vurguluyor.

xiaomi mi cc9 pro

Xiaomi Mi CC9 Pro 5 Kasım’da tanıtılacak

Çinli üreticinin Weibo’da yayınladığı bir diğer görselde de Mi CC9 Pro’nun “hiperbolik” olarak tanımlanan ekran tasarımı anlatılıyor. Ekranın dört kenara doğru kavis yaptığını da özellikle belirtmekte fayda var.

Mi CC9 Pro’nun beş kamerasından biri 108 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Akıllı telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 730G işlemcinin olacağı söyleniyor. 5 Kasım’da gerçekleştirilecek tanıtımla birlikte Mi CC9 Pro’ya dair tüm detaylar netlik kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER