Teknoloji

Xiaomi Mi CC9 Pro’nun kamera sisteminin detayları ortaya çıktı

xiaomi mi cc9 pro

Xiaomi yeni akıllı telefonu Mi CC9 Pro hakkındaki detayları paylaşmaya devam ediyor. 5 Kasım’da tanıtılacağı duyurulan akıllı telefonun 30W şarj destekli 5260 mAh kapasiteli pile sahip olacağı da kısa süre önce açıklanmıştı. Xiaomi’nin yeni akıllı telefonuyla ilgili paylaşımlarında sıra ön kameraya geldi.

Xiaomi’nin Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yapılan paylaşıma göre, Mi CC9 Pro’nun önünde 32 megapiksel çözünürlüklü bie kamera yer alacak. Bu kamera ile geniş açılı fotoğraflar çekmek mümkün olacak. Portre modu ve 12 farklı filtre de Xiaomi’nin Mi CC9 Pro’nun ön kamerasına yerleştirilen özellikler arasında bulunuyor.

xiaomi mi cc9 pro

Xiaomi Mi CC9 Pro 5x telefoto lens taşıyacak

Xiaomi, Mi CC9 Pro’nun arka kamera sistemi hakkında da önemli detaylar verdi. Şirketin paylaşımına göre, akıllı telefonun arkasında beş lensli bir kamera sistemi bulunuyor. Optik görüntü sabitleme özelliğine sahip sistemin lenslerinden ikisi, dört eksenli bir motor taşıyor.

xiaomi mi cc9 proBunlardan birinin 5x telefoto lens, diğerinin ise ana kamerada olacağı belirtildi. Düşük ışıkta daha kaliteli fotoğraflar yakalamak, Xiaomi’nin ana kameradaki hedefleri arasında bulunuyor.

Xiaomi Mi CC9 Pro’nun resmi tanıtımının önünde daha dört günlük bir süre var. Çinli üreticinin bu süreçte yeni akıllı telefonuyla ilgili dikkat çekici başka detayları da paylaşması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER