Teknoloji

Xiaomi Civi 4 Pro’nun çıkış tarihi, tasarımı ve önemli özellikleri doğrulandı

xiaomi civi 4 pro

Xiaomi Civi 4 Pro modelinin 21 Mart’ta kullanıcıların karşısına çıkacağını Weibo hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Şirket tarafından yapılan diğer paylaşımlarda telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemcinin bulunacağı ve Leica destekli üç arka kameranın kullanıcıları karşılayacağı da görülüyor.

Civi 4 Pro, dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Ana renk seçeneği olarak konumlandırılan yeşil versiyonda arka panel kısmen cam kısmen de suni deriyle kaplı olacak.

Xiaomi’nin Weibo paylaşımına göre, Civi 4 Pro performans, fotoğraf ve tasarımıyla tam teşekküllü profesyonel bir cihaz deneyimi sunacak. Düz ve metal bir çerçeveyle gelecek olan telefonun kalınlığının 7.45 mm olduğu ve tartıda 180 gram çektiği de verilen bilgiler arasında yer alıyor.

Xiaomi Civi 4 Pro, Civi ailesindeki diğer cihazlardan ayrı bir yerde duruyor

Civi 4 Pro’nun güçlü bir işlemciyle gelecek olması, akıllı telefonu Civi ailesindeki diğer cihazlardan ayrı bir yere koyuyor. Xiaomi şimdiye kadar Civi serisinde orta segment işlemcileri tercih etmişti. Serinin en önemli satış noktası olarak ise çift ön kamera seçilmişti. Xiaomi’nin Civi serisinde odağına genç kullanıcıları koyduğunu düşününce bu duruma pek şaşırmamak gerekiyor.

  • xiaomi civi 4 pro
  • xiaomi civi 4 pro

Xiaomi Civi 4 Pro hakkındaki diğer detayları görmek için perşembe gününü beklemek gerekiyor. Civi 4 Pro, Snapdragon 8s Gen 3 işlemcili diğer telefonların fiyatı konusunda fikir edinmeye de yardımcı olacak gibi görünüyor. Akıllı telefonun Çin dışındaki ülkelerde farklı isimle satılma ihtimalinin de bir hayli yüksek olduğunu hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER