Teknoloji

Xiaomi Black Shark 2 önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak

xiaomi black shark helo

Geçtiğimiz nisan ayında tanıtılan akıllı oyun telefonu Xiaomi Black Shark küresel ölçekte merak yaratmayı başarsa da, etki alanı Çin’le sınırlı kalmıştı. Ancak telefonun yeni versiyonuyla birlikte bu durum değişecek gibi görünüyor. Xiaomi Black Shark 2, 23 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak.

Black Shark ve Black Shark 2 arasındaki ilişkiyi, OnePlus’ın telefonlarının orijinal ve T versiyonları arasındaki ilişkiye benzetmek çok yanlış olmayacaktır. Tıpkı orijinal Black Shark gibi, Black Shark 2’de de Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 8 GB RAM ve artırılması mümkün olmayan 128 GB dahili depolama alanı bulunacak.

6 inç büyüklüğündeki ekran ve 4000 mAh kapasiteli pil de değişmeyecek unsurlar arasında yer alıyor. En büyük değişim ise telefonun yeniden tasarlanan arka panelinde olacak gibi görünüyor.

Orijinal Black Shark oldukça agresif bir arka panel tasarımına sahip. Yeni versiyonda ise agresif arka panel tasarımın yerine daha sade çizgilerin tercih edildiği görülüyor. Gereksiz çıkıntı ve katmanları törpüleyen Xiaomi, yeni Black Shark’ta cam ve alüminyumun bir arada olduğu bir arka panele geçiş yapıyor. Panelin ortasında ise Black Shark logosu bulunuyor.

Xiaomi Black Shark 2 dışında bir tanıtıma daha hazırlanıyor

Xiaomi Black Shark 2 dışında bir akıllı telefonu daha önümüzdeki hafta gözler önüne çıkaracak. İlk ipuçları ağustos ayının sonunda verilen Mi Mix 3 de 25 Ekim’de tanıtılacak.

İLGİLİ HABERLER