Manşetler

Xiaomi Mi Mix 3 tanıtımı 25 Ekim’de gerçekleştirilecek

xiaomi mi mix 3

Xiaomi Mi Mix 3 için ilk resmi işaret, geçtiğimiz ağustos ayının sonunda gelmişti. Çinli üretici akıllı telefonun tanıtımını ekim ayında gerçekleştireceğini belirtmiş, ancak kesin bir tarih vermemişti. Beklenen kesin tarih sonunda açıklandı.

Xiaomi tarafından Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da paylaşılan afişe göre, Mi Mix 3 25 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Afişte telefonun kızaklı kamera mekanizmasını işaret eden oldukça soyut bir ipucunu görmek de mümkün oluyor. Görseldeki telefonun üstünde çizgilerle sınırlanmış bir alanın bulunması, bu mekanizmanın varlığını doğruluyor. Mi Mix serisiyle ön panelin tamamını kaplayan ekran modelini başlatan Xiaomi’nin yeni bir modanın yayılmasında öncü olup olmayacağı zamanla görülecek.

Mi Mix 3‘ün teknik özellikleri konusunda henüz pek fazla şey bilinmiyor. Ancak telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin bulunması oldukça yüksek bir ihtimal gibi görünüyor. RAM kapasitesi konusunda ise kullanıcılara 6 ve 8 GB olmak üzere iki seçeneğin sunulması bekleniyor. Daha önce baz modelleri için 64 GB dahili depolama alanı sunan Xiaomi’nin Mi Mix 3 ile bunu 128 GB’ye çıkarması ve kullanıcıların karşısına 256 ve 512 GB seçeneklerini de çıkarması öngörülüyor.

Xiaomi Mi Mix 3 de ekrana entegre parmak izi sensörüyle gelebilir

Xiaomi Mi Mix 3 de ekrana entegre bir parmak izi tarayıcısı taşıyabilir. Huawei’nin bugün duyuracağı Mate 20 Pro’da parmak izi sensörünün ekrana entegre edildiği erken yayınlanan bir kutu açma videosuyla ortaya çıkmıştı. Mi Mix 3’e enerjisini 3500 mAh kapasiteli pilin vermesi ve telefonda Android 9 Pie’a MIUI 10 kullanıcı arayüzünün eşlik etmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER