Teknoloji

Xiaomi Band 8 bir bileklikten fazlası olacak

xiaomi band 8

Xiaomi Band 8 önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Xiaomi CEO’su Lei Jun tarafından paylaşılan görseller, Band 8’in bir bileklikten fazlası olacağını ve bir kolye ucu olarak ya da başka bir moda aksesuarı şeklinde kullanılabileceğini gösteriyor.

Lei Jun’un paylaştığı görseller, Band 8 için en az beş farklı kordon hazırlandığını gösteriyor. Bu kordonların hepsinin birbirinden şık göründüğünü belirtmek gerekiyor.

Kapsül şeklindeki Band 8’de üç farklı kanca bulunuyor. Bu kancalar Band 8’e farklı kordonlar takmayı, hatta cihazı ayakkabıya bağlamayı mümkün kılıyor. Band 8 için farklı tarzlara uygun çok sayıda kadran seçeneğinin sunulacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Xiaomi uzun yıllar boyunca Band serisi bileklikleriyle özdeşleşen tek kordon sunma yaklaşımından vazgeçmişti. Şirket artık daha uygun fiyatlı bilekliği için iki parçalı bir kordon seçeneği de sunuyor.

Xiaomi Band 8 için ne kadar ödemek gerekecek?

Xiaomi Band 8’in 1.62 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana gelmesi bekleniyor. Bu ekranın “Sürekli Açık Ekran” özelliğini desteklemesine de kesin gözüyle bakılıyor. Bilekliğin Çin’de 250 yuan (707 TL) civarında bir fiyatla satılması öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER