Eğlence

Xbox Video uygulaması Windows Phone Mağaza’daki yerini aldı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xbox Video’nun Windows Phone için hazırlanan uygulaması nihayet yayınlandı. Bu uygulama sayesinde Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefon sahiplerinin Xbox Video Mağazası’nı kullanarak filmleri veya TV programlarını izlemesi ya da indirmesinin önü açıldı.

xbox-video-windows-phone-8-191213Xbox Video servisini 2012 yılında Xbox Müzik ile birlikte geliştiren Microsoft, bu servis aracılığıyla kullanıcıların Xbox Video Mağazası’nda bulunan içerikleri kiralamasını veya indirmesini mümkün kılmıştı. Windows Phone için Xbox Video uygulamasının yayınlanmasıyla birlikte servisin kapsama alanı da biraz daha genişlemiş oldu. Nokia Lumia 1020 ve 2520 gibi ürünler de Windows 8 işletim sistemli cihazlara, Xbox One ve 360’a katıldı.

Xbox Video uygulaması akış ve satın alma dışında kullanıcılarına çevrim dışı kullanım için film ve TV programlarını indirme imkanını veriyor. Buna ek olarak, Xbox Video ile satın alınan veya kiralanan içerikler de uygulamaya giriş yapıldığı anda otomatik olarak listeleniyor. Servisteki HD içeriklere şu an için sadece Windows 8, Xbox One ve Xbox 360 üzerinden erişilebiliyor. Xbox Video servisinin şu an için Türkiye’de aktif olmadığını da ayrıca belirtmek gerekiyor.

İlgili >> Nokia Conversations, Windows Phone Mağaza

İLGİLİ HABERLER