Teknoloji

8 Hazirandaki WWDC 2015 Açılış Konuşması Apple TV’den canlı yayınlanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple-tv-wwdc-2015-yayin-020515

Apple’ın heyecanla beklenen geleneksel geliştirici etkinliği WWDC 2015, 8 Haziran tarihinde, yani gelecek hafta pazartesi günü başlıyor. Türkiye saatiyle akşam 8’de gerçekleştirilecek olan açılış konuşması daha önce olduğu gibi yine internet üzerinden canlı yayınlanacak.

WWDC 2015 açılış etkinliğinin yayınlanacağı ortamlardan biri de Apple TV olacak. Apple Etkinlikler uygulamasına gelecek haftanın canlı yayın bilgisi eklendi. Yayının akşam saat 20:00’de başlayacağı uygulama içinde belirtiliyor.

Apple henüz web sitesini güncellemedi, ancak şirketin açılış toplantısını web sitesinden de yayınlaması bekleniyor. Eğer öyle olursa, iOS veya Mac cihazları üzerinden Safari internet tarayıcısını kullanarak Apple’ın sitesine bağlananlar canlı yayını izleyebilecekler.

Apple açılış toplantısını canlı yayınlayacak, ancak gelecek hafta boyunca sürecek konferansta epey fazla haber ve analiz birikecektir. Apple’ın açılış toplantısında iOS 9, OS X 10.11, Apple Music ve güncellenmiş Apple TV cihazı gibi yenilikleri duyurması bekleniyor.

Hem WWDC 2015 açılış toplantısında hem de sonrasında yapılacak duyuruları, meydana gelecek gelişmeleri Teknoblog’da bulacaksınız.

İLGİLİ HABERLER