Teknoloji

Withings Pulse HR uzun pil ömrü vaadiyle geliyor

withings pulse hr

Withings bir süre önce Nokia’nın kanatları altından çıkmıştı. Şirket kısa süre içinde ikinci giyilebilir ürününü tanıttı. Fitbit Charge benzeri bir egzersiz bandı olan Withings Pulse HR, uzun pil ömrü vaadiyle dikkat çekiyor. Akıllı telefon bildirimlerinin gösterilmesi ve egzersiz takibi de Pulse HR’ın özellikleri arasında bulunuyor.

Pulse HR, PPG kalp atış hızı sensörü bulunuyor. Bu sensör egzersiz modundayken kalp atış hızının sürekli olarak ölçülmesini sağlıyor. Egzersiz modu aktive edilmediğinde ise 10 dakikada bir kalp atış hızı ölçümü yapılıyor. Böylelikle kullanıcılara 20 güne kadar uzayabilen bir pil ömrü vadediliyor. Dikey bir OLED ekran taşıyan Pulse HR, 50 metreye kadar derinlikte çalışmaya devam edebiliyor.

Bağlı GPS, uyku takibi ve akıllı alarm, Pulse HR’da sunulan özellikler arasında yer alıyor. Buna ek olarak, kullanıcılar cihazla birlikte Withings’in Health Mate platformuna da erişebilecek.

Withings Pulse HR 5 Aralık’ta satışa sunulacak

Withings Pulse HR, 5 Aralık’ta satışa sunulacak. Egzersiz bilekliğini satın almak isteyenlerin 129.95 dolar ödemesi gerekecek. Withings 2019’da cihaz için yeni kayış rengi seçenekleri de sunacak.

İLGİLİ HABERLER