Teknoloji

Windows 10’da OneNote’a gözleri rahat ettirecek özellik yolda

microsoft onenote
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft Windows 10’daki OneNote uygulamasını koyu mod seçeneğiyle güncellemeyi planlıyor. Yazılım üreticisi koyu modu birçok popüler uygulamasına eklemişti. Bunlarına arasında Outlook iOS ve Outlook web uygulamaları da bulunuyor.

İtalyan Aggiornamenti Lumia blogu, OneNote karanlık moduna bir ön akış atma fırsatı yakalamış. Aynı zamanda Microsoft’un OneNote’dan sorumlu yöneticisi Laura Butler da koyu modu doğruladı ve iyileştirilmiş bir gezinti sisteminin yolda olduğunun haberini verdi.

OneNote’un karanlık modu için henüz çalışmalar erken safhada bulunuyor. Ancak görünüşe göre, bunu bir Windows 10 PC’de etkinleştirdiğinizde, aynı ayarı iOS ve Android mobil uygulamalarına da taşıyabilirsiniz. Öte yandan Microsoft, ana not ekranını beyaz renkte tutuyor. Böylelikle var olan notlarınızı görüntülerken bunların okunaklı olduğundan emin oluyor.

Microsoft OneNote koyu modu doğrulasa da, şirket bunun Windows 10 yüklü sistemlere ne zaman geleceğini açıklamadı. Butler, bunun henüz şirket içi beta sürümlerine bile gelmediğini kaydetti. Bu nedenle beklemekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER