Teknoloji

Outlook iOS uygulamasının yeni yüzü kullanıcılarla buluşuyor

microsoft outlook ios

Microsoft aralık ayında Outlook iOS uygulamasının yeni tasarımını göstermişti. Bu tasarım yeni animasyonlara sahip ve geleneksel olan tamamen beyaz tasarımdan uzaklaşıyor. Beta test kullanıcıları bu arayüze bir aydan daha uzun zamandır erişebiliyordu.

Şimdiyse Outlook iOS uygulamasını kullanan tüm kullanıcılar yeni tasarımı kullanmaya başlıyor. Yeni arayüzdeki en dikkat çekici değişiklik, uygulamanın en üst kısmında duran ve hemen erişilebilen mavi renkli çubuk oluyor. Diğer değişiklikler ise ilk bakışta göze çarpmıyor.

Güncellenmiş uygulamayı ilk kez kullanmaya başladığınızda, özelleştirilmiş kaydırma aksiyonlarını tanımlamanız istenecektir. Ayrıca e-posta iletilerinin yönetimini ve organize edilmesini kolaylaştıran favori klasör özelliği de bulunuyor. Ayrıca Microsoft, Outlook iOS gelen kutusunda profil resimlerini de etkinleştirdi. Böylelikle e-posta iletilerinin kimden geldiğini anlamak biraz daha kolay olacaktır.

Tüm bu küçük değişiklikler, e-posta üzerinden bir davet aldığınızda takviminizi bir e-posta iletisini içinde görüntülemeye de uzanıyor. Aynı zamanda uygulamanın arama bölümünde en son iletişim kurulan kişiler ve arama sorguları da gösteriliyor.

Öte yandan Microsoft Outlook mobil sürümü için koyu mod üzerinde de çalışıyor. Ancak bu, yeni yayınlanan son güncellemenin bir parçası değil. Bu özelliğin gelecek sürümde çıkması planlanıyor. Outlook iOS uygulamasını App Store’dan indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER