Teknoloji

Microsoft Outlook.com için gece modunu yakında kullanıma sunacak

microsoft outlook.comMicrosoft Outlook.com web e-posta servisinin kullanıcılarına gece modu seçeneği sunmaya hazırlanıyor. Şirket geçtiğimiz yıl Cadılar Bayramı (31 Ekim) sırasında gece modunu geçici de olsa kullanıma sunmuştu. Birkaç aydır söz konusu görünümü sürekli kılmak için çalışan Microsoft, gece modu üzerindeki çalışmaların yakında tamamlanacağını duyurdu.

Outlook.com ekibinin bir üyesi tarafından Microsoft forumlarında yapılan bir paylaşımda, konuya ilişkin olarak şu ifadeler kullanıldı: “Önde gelen e-posta servis sağlayıcıları arasında en iyi gece modu deneyimini sunma konusunda ısrarcıyız. Bu ısrar gecikmemizin başlıca nedenleri arasında bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Cadılar Bayramı’nda gördüğünüz ön izleme bir prototipti ve geniş ölçekte kullanıma sunulmaya hazır değildi.”

Microsoft’tan yapılan açıklamada, yeni Outlook.com temasının renklerinin ve kodlarının defalarca yeniden tasarlandığı ve hâli hazırda gece modu üstünde son dokunuşların yapıldığı belirtildi.

Microsoft Outlook.com için gece modunu sunarak kullanıcıların en önemli taleplerinden birini karşılamış olacak. Bundan altı yıl önce faaliyete geçen Outlook.com, Hotmail’in yerini almıştı. Hâli hazırda 400 milyon civarında kullanıcısı bulunan servisin tasarımı geçtiğimiz mart ayında yenilenmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER