Teknoloji

WhatsApp Kanalları’na sesli mesaj ve anket özellikleri eklendi

whatsapp kanalları

WhatsApp Kanalları için hazırlanan yeni özelliklerin resmi duyurusu yapıldı. Testleri bir süre önce başlayan anket özelliğinin yanı sıra, sesli mesaj desteği de artık kanallar içinde kullanılabilecek.

WhatsApp’tan verilen bilgiye göre, sesli mesaj gönderebilmek kullanıcıların en sevdiği özellikler arasında yer alıyor. Uygulama üzerinden her gün 7 milyon sesli mesaj gönderildiğini belirten şirket, bu nedenle sesli mesaj özelliğinin kanallara getirildiğini açıkladı. Bu noktada sadece kanal yöneticilerinin kanal üyelerine sesli mesaj gönderebileceğini belirtmekte fayda var.

Güncellemeyle birlikte WhatsApp’ın test edildiğini daha önce duyurduğu anket düzenleme özelliği kanallara ekleniyor. Buna ek olarak, artık WhatsApp Durumu’nda belli bir kanala ait güncellemeyi paylaşmak da mümkün olacak. Kanalların maksimum yönetici sayısının 16’ya çıkması da yenilikler arasında yer alıyor.

WhatsApp Kanalları için hazırlanan yeni özellikler tüm dünyada kullanıma sunuldu

Şirketten verilen bilgiye göre, WhatsApp Kanalları için hazırlanan yeni özelliklerin dağıtımı başlamış durumda. Dağıtım sürecinin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER